Staking streekvervoer

Het streekvervoer gaat namelijk landelijk een week lang in staking. Web 1 day agoDeze hele werkweek leggen duizenden werknemers van het streekvervoer het werk neer wat grote impact kan hebben op de regionale bus- en treinverbindingen door.


Regionaal Ov Staakt Volledige Werkweek Wij Willen Het Liever Ook Niet

Web Streekvervoer staakt door By Melvin Captein Editor at LinkedIn News In navolging van gisteren staken bus- trein- en tramchauffeurs ook vandaag in sommige delen van het land.

. Web 23 hours agoTreinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. In Friesland en Groningen wordt de dienstregeling. In totaal werken er 13000 mensen in.

Het GVB en de NS staken niet. Web Een bus passeert wachtende reizigers op het station van Delden tijdens een staking van het streekvervoer en regionaal vervoer. Web Vanaf maandag leggen werknemers in het streekvervoer vijf dagen lang hun werk neer.

Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden. Web 20 hours agoTreinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. Web 19 hours agoREGIO De stations in de regio zijn momenteel leeg.

Web 18 hours agoHet streekvervoer is begonnen met een landelijke vijfdaagse staking. FNV wil onder meer een compensatie voor de prijsstijgingen van. Tot en met vrijdag rijden er minder treinen en.

Web 20 hours agoVooraf verwachtte vakbond FNV dat vrijwel al haar leden meedoen aan de vijf dagen durende staking in het streekvervoer. Web Mensen die van het openbaar vervoer afhankelijk zijn komen zeker tot en met vrijdag voor grote uitdagingen te staan. Maandag 6 februari 2023 2045.

Web De door FNV Streekvervoer aangekondigde staking van het busvervoer zorgde vrijdag in Den Helder niet echt voor problemenIn de ochtenduren staakte slechts 1. Web 19 hours agoNEDERLAND - Vanaf vandaag tot en met vrijdag 10 februari is er een grote staking in het streekvervoer. Chauffeurs in het streekvervoer hebben dit jaar al vaker gestaakt.

Web Tips reizen met openbaar vervoer tijdens staking streekvervoer Handig voor tijdens de staking Laatste update. Web De stakingen in de regio beginnen dinsdag 6 september in Flevoland Zuid-Holland en Zeeland. De helft van de bussen van vervoerders waar medewerkers meedoen aan de staking rijdt.

Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen. Web Wie buiten de stad woont en hier moet zijn - of andersom - kan deze week last hebben van de staking van het streekvervoer. Waarom gebeurt dat en wat zijn de gevolgen voor de reiziger.

Woensdag 7 september wordt er gestaakt in Noord-Holland en. Web De staking is door het hele land. Er is 5 dagen staking in het.

Vrijwel alle bussen in de regio en stad. Er wordt gestaakt door personeel van streekvervoerders. NOS Nieuws vandaag 1426.

The reason why the regiovervoer regional transport is halted is because the vakbonden labor unions FNV and CNV demand better pay less work. In Groningen en Friesland wordt de dienstregeling.


Streekvervoer Vandaag Ontregeld Door Staking Rtv Papendrecht


Staking Streekvervoer Op 30 April En 1 Mei Mag Doorgaan Van Rechter Economie Nu Nl


Volgende Staking In Het Ov Waar Ligt Het Streek Vervoer Stil Max Vandaag


Start Van Driedaagse Staking In Het Streekvervoer Qbuzz Waarschuwt Voor Minder Bussen Infoleek


Week Lang Staking In Streekvervoer Verstoring Van Dienstregeling Mogelijk Studio Alphen


C1t0ymlp8rm9wm


Minder Bussen Door Staking Streekvervoer De Maat Is Vol


Deze Week Staking Buschauffeurs In Het Streekvervoer


K2bwkg2uicyykm


Vakbonden Dreigen Met Staking In Streekvervoer Op 30 April En 1 Mei Economie Nu Nl


Zs3uqcwta2hlm


8rq8erztxnwnvm


Rsyr4ieuifsoum


Mogelijke Staking In Het Streekvervoer Na Mislukt Cao Overleg Nrc


Opnieuw Onenigheid Over Impact Staking Streekvervoer Noordhollandsdagblad


Streekvervoer Gaat Vanaf 6 Februari Vijf Dagen Staken Binnenland Telegraaf Nl


Personeel Regiotreinen Sluit Zich Aan Bij Staking Streekvervoer Rtl Nieuws

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel